Webinář: Jak se zviditelnit na LinkedIn?

Rádi byste se dozvěděli, jak vylepšit svůj profil na LinkedIn? Zajímá Vás, čeho si recruiteři všímají nejvíce a jak je zaujmout na první pohled?

Pan Josef Kadlec pohovoří na téma jak se zviditelnit na LinkedIn.

Josef Kadlec je jeden z prvních certifikovaných LinkedIn Professional Recruiters ve střední a východní Evropě. Je také autor knihy People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment, z které čerpají HR directors z firem jako IBM, Google, Barclays, Hewlett-Packard, T-Mobile, Manpower nebo AVG.
Je také specialista na hledání a nábor talentů, kde využívá své zkušenosti z různých oborů. Spolu s Milanem Novákem, bývalým členem správní rady Grafton Recruitment, založil mezinárodní personální agenturu GoodCall, která v současné době má přes 140 zaměstnanců a specializuje se na sociální nábor pro start-upy. Momentálně má obrat kolem 100 mil. ročně.
Dále založil Recruitment Academy, aby kultivoval, spolupracoval a zvyšoval laťku pro získávání a nábor pracovníků ve střední a východní Evropě.

Tuto přednášku Vám přináší Institut Strategického Investování FFÚ VŠE (isti.vse.cz).

Akce se bude konat 8. dubna v 18:30.

Webinář bude probíhat na tomto odkazu, kde již nyní můžete pokládat své dotazy!

https://webinare.recruitmentacademy.cz/webinar-s-josefem-kadlecem-jak-se-zviditelnit-na-linkedin?access=188872ad50cda892546ebffcf38cb3a91390f703

Těšíme se na Vás!