Jak uspět v private equity?

Private equity je jeden z nejprestižnějších oborů v oblasti správy kapitálu. Jen velmi malému procentu uchazečů se podaří dostat do PE firmy.

Jaký setskill potrebuješ? Jak uspět na pohovoru?

Právě na tyto a mnoho dalších otázek vám přídě zodpovědět Michal Rybovič – partner v nejlepším Private equity fondu na Slovensku – Sandberg Capital.

Sandberg Capital je správcovská společnost se sídlem na Slovensku. Zaměřuje se na investování do malých a středních podniků na Slovensku a v regionu střední a východní Evropy. V prosinci 2021 Sandberg otevřel svůj druhý investiční fond. Momentálně spravuje aktiva v hodnotě více než 8,5 mld. korun, a to v oblasti IT, telekomunikací, zemědělství, vzdělávání a maloobchodu.

Panel probíhá: 8.3.2022 v 18:00

Nenech si užit přednášku s partnerem nejlepšího private equity fondu na Slovensku 😎💪🏻

REGISTRACE na událost: https://forms.gle/P9JEu89n4QoCqdMN7

Budeme se na tebe těšit

 


English version:

How to succeed in private equity?

Private equity is one of the most prestigious fields in the capital management industry. Only a very small percentage of applicants manage to get into a PE firm.

What kind of set skill do you need? How to succeed in an interview?

Michal Rybovič – a partner at the best private equity fund in Slovakia – Sandberg Capital – will answer these and many other questions.

Sandberg Capital is a management company based in Slovakia. It focuses on investing in small and medium-sized enterprises in Slovakia and the CEE region. In December 2021, Sandberg opened its second investment fund. It currently manages assets worth more than CZK 8.5 billion in the IT, telecommunications, agriculture, education and retail sectors.

 

The panel takes place: 08/03/2022

Don’t miss the lecture with a partner of the best private equity fund in Slovakia 😎💪🏻

REGISTER for the event: https://forms.gle/P9JEu89n4QoCqdMN7

We look forward to seeing you